Äntligen Hemma

Hoppas att ni har en trevlig kväll. Jag har verkligen haft en späckad dag idag. Dagen började med att sände radion och efter det så åkte jag direkt till en inspelning (som jag snart får berätta om) och sedan har jag haft möte efter möte och vart hos tandläkaren mitt i allting. Väldigt roligt såklart men det var så himla skönt att komma hem för ett tag sedan. Kände verkligen hur jag pustade ut. Älskar den känslan, att man liksom ”landar” hemma. Hoppas verkligen att jag kommer känna samma känsla i min nya lägenhet som jag flyttar till i maj.

Ikväll då? Har lagat lite pasta och nu sitter jag hemma och kollar på halv åtta hos mig. Perfekt program att äta en sen middag framför tycker jag. En trevlig dag och kväll helt enkelt.

P4124563
Dagens enda bild tog jag på Aqua Dental, haha! Jag brukar alltid ta en bild varje gång jag är hos tandläkaren på egen hand och skicka till mina föräldrar. Jag brukar ju alltid ha med mamma eller pappa (även i vuxen ålder) så det är en särskild stolthet för mig att vara där själv. Det gick jättebra idag! Som vanligt.

One thought on “Äntligen Hemma

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *