SBCA 2017

Så glatt igår. Jag och bästa Jessica Almenäs som jag tycker om så himla mycket fick den stora äran att leda skönhetsbranschens Oscarsgala Swedish Beauty Awards i Stadshuset igår. Jag har gått på galan flera år i rad och tycker den är så pampig och lyxig.  Ni vet ju att mitt skönhetsintresse är väldigt stort också så detta är verkligen stort för mig. Jag trodde aldrig att jag skulle få vara konferencier för denna magiska gala och att få göra det tillsammans med en så proffsig och grym person som Jessica. Det tror man aldrig ska hända. En stor ära verkligen och det gick så himla bra allting. Vi höll låda i över 3 timmar med prisutdelningar, skojiga dialoger och det blev verkligen en riktig show.  En väldigt lyckad kväll!

Tusen tack SBCA för förtroendet! På återseende =)

namnlöst-3691namnlöst-3685

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *