Tack för allt Södermalm

P5024577 P5024583
Mitt sista farväl!

Det var en ganska speciell känsla att ta in allting ska jag erkänna. Att se alla mina saker stå där, packade i lådor. Allt blev plötsligt så himla verkligt. Jag flyttar! Jag lämnar min lägenhet som varit mitt hem i två år och den stadsdel som egentligen varit mitt allt i sex år för något helt nytt. Inatt sov jag för första gången i min nya lägenhet i Vasastan och det var en speciell känsla. Jag har ingen säng än för det första så jag sover på en madrass på golvet, haha! Men det är ändå ganska mysigt.

Snart kommer det kännas som mitt hem på riktigt och inte som att jag är hemma hos en kompis och jag kommer lära känna området på riktigt, hitta något fik jag gillar, en mataffär som har det mesta och en bra promenadstig. Det här kommer bli så bra, Jag är så stolt över att jag kastade mig ut och vågade gå utanför min trygghetszon. Det är ju det jag alltid uppmuntrar er att göra! Nu var det min tur.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *