Monterar möbler och beställer nytt

EWALDTON_160517_31964EWALDTON_160517_31985DanielsDemiDaniel Demi
Igår på Cubus middag med min fina Demi! Tack Spalt PR för inbjudan.

Det börjar arta sig här hemma! Just nu sitter jag vid ett bord och bloggar för första gången i min nya lägenhet. Det är stort för mig! Mina möbler som jag beställt börjar droppa in och jag har fått hjälp av min kompis företag att montera ihop allting så det artar sig verkligen. Jag börjar få hemmakänsla här och det är väldigt bra. Ska ju måla om också och vänta in min soffa och lite andra möbler. Men det är på rätt väg nu! Längtar efter att få visa upp bilder på lägenheten men jag vill visa upp den ordentligt sedan när allt är klart. Jag vet att en del är nyfikna och såklart ska ni får se allting. Jag vill bara att ni ska få se den som jag kommer ha den när jag bor här, inte som den varit. Ge mig en månad eller två. Nu ska jag fortsätta surfa runt efter möbler. Så overkligt kul att jag flyttat! Äntligen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *