XXL

P6014644P6014646 P6014631P6014638
Jacka från Gant Rugger, T-shirt från Bread and Boxers, Solglasögon från Superdry och en kaffekopp storlek XXL

Wow. Jag mår superbra men min jetlag från New York vägrar släppa taget om mig. Ena sekunden är jag pigg, sedan är jag supertrött och jag vet inte om jag är hungrig eller törstig eller bara sugen på godis och onyttigt. Men jag antar att det stabiliserar sig snart. Hade ju världens bästa resa i New York så det var värt det. Jag har jobbat morgon och nu sitter jag och svarar på mail och jobbar lite hemifrån.

Ikväll blir det middag med mina älsklingar Kenza och Shiva! Ser så mycket fram emot att träffa och krama dem. Kommer bli en härlig kväll! Ska packa lite också, imorgon efter jobbet åker jag till Göteborg och Summerburst med ett härligt gäng. Första gången jag går på det i Göteborg så det ska verkligen bli kul. Och jag ser fram emot att komma bort lite. Älskar Göteborg. Alla är så goa och glada där.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *