Concrete jungle where dreams are made up

Jag har fått lite bilder skickade av grymma fotografen Linus Hallsenius som var med oss i New York och fotade. Jag kände att jag inte kunde skriva ett blogginlägg om New York och inte ha rubriken från låten med samma namn. Det var helt magiska dagar och jag hoppas på att jag ska åka tillbaka väldigt snart.

Känns som att vi gick över hela New York non-stop i fyra dagar och på vägen hem så sa vår kompis Linnea som bor där att vi utforskat ungefär 10% av staden. Som vi skrattade då! Får bli ytterligare en resa helt enkelt…

NRJiNYCPhotoshoot_LinusHallsenius_077NRJiNYCPhotoshoot_LinusHallsenius_074NRJiNYCPhotoshoot_LinusHallsenius_073NRJiNYCPhotoshoot_LinusHallsenius_072NRJiNYCPhotoshoot_LinusHallsenius_078NRJiNYCPhotoshoot_LinusHallsenius_071
NRJiNYCPhotoshoot_LinusHallsenius_076

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *