Softar

I samarbete med The Sofa Store.

Det känns väldigt skönt att äntligen kunna ligga och slappa i en riktig soffa istället för på mitt golv. Nu kom min drömsoffa som jag väntat på väldigt länge från mina vänners företag The Sofa Store. Jag tog en bäddsoffa eftersom att jag tycker att det är mysigt att ha över vänner ibland som kan sova över om de vill. Dessutom är det väldigt skönt att ligga och slappa i en stor mjuk soffa efter en lång dag på jobbet eller så. Modellen heter Heaven och lever verkligen upp till namnet. Idag har jag förresten min första semesterdag. Är ledig i två veckor nu och jag ska verkligen försöka hålla det så det var ju perfekt med en soffa här hemma. Nu blir det middag. Ikväll ska vi grilla =)

P7064740

One thought on “Softar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *