Picture

Daniel.P
Den här fina bilden tog fotografen André Garcia på mig när jag var på en inspelning i förra veckan i världens finaste lägenhet. Lägenheten hade två balkonger så jag passade på att positionera mig på en av dem och ta lite bilder mellan tagningarna. Det gick riktigt bra och jag älskar att skådespela. Kul att få spela någon annan än mig själv också. Hoppas på mer sådana jobb i framtiden.

Nu har jag varit och ätit lunch i solen med min kompis Therese och pratat om allt mellan himmel och jord. Ellen hängde på också och det var väldigt trevligt. Är hemma en kortis nu och fixar och donar lite (känns som att det är det enda jag skriver om numera) innan jag ska ner en vända på stan och springa lite ärenden. Hej onsdag! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *