Ta hand om dig

Eftersom att allting blir lite lugnare under sommaren så tänkte jag skriva ett matigare blogginlägg om mig. Jag tipsar ju en del om skönhetsprodukter som jag provar eftersom att jag gillar väldigt mycket i skönhetsväg men jag skrev ett inlägg för ett tag sedan som blev väldigt uppskattat där jag berättar vad jag använder för produkter varje dag så jag tänkte att jag skulle skriva ett till sådant inlägg nu eftersom att jag använder andra grejer på sommaren. Såhär ser det ut i mitt badrumsskåp just nu. De här produkterna använder jag varje dag:

77
Rengöring, ansiktsvatten och ögonkräm från Murad. Den som är uppmärksam ser även att jag tappat ögonkrämen i marken en gång. Så kan det gå när man har hala fingrar i badrummet. Ansiktsvattnet är väldigt fräscht och rengöringen gör rent utan att torka ut och det är viktigt när man har känslig hy som mig.
2223
Ögonpatches från MasqueBAR. Det är som en ögonmask som man lägger under ögonen som svalkar väldigt skönt och återfuktar huden runt ögonen som är mycket tunnare än huden i ansiktet. Man blir mjuk och len och om man är lite svullen under ögonen vilket jag ofta är så är den väldigt behaglig på. Hittade dessa i Korea när jag var där i vintras men de finns också i Sverige har jag sett. Men märket är från Korea!
33
Dagkräm från Kiehls. Jag har testat massa olika ansiktskrämer men kommer alltid tillbaka till den här. Den är väldigt skön på huden och har solskyddsfaktor 30. Det är så viktigt att använda solskydd! Inte bara på sommaren.
44
Nattmask från Kiehls. På kvällen överöser jag huden med massa fukt och den här ska man använda varje kväll. Den här nattmasken gör att huden känns återfuktad hela natten och på morgonen när man vaknar utan att vara klibbig på huden. Den är jätteskön efter rakning också och det passar mig perfekt eftersom att jag rakar mig varje dag vilket sliter på huden.
555
Schampo och balsam från Unite Luxury. Maria Montazami berättade för mig för jättelänge sen att Unite var hennes favoritmärke och då blev jag så himla nyfiken. Det här är riktigt bra grejer och jag har alltid varit extremt noga med håret eftersom att jag har psoriasis i hårbotten och måste hålla den i schack. Älskar Unites hårvård.
99
Parfym från Hermés. Jag är besatt av parfymer och har fler än vad jag behöver och kan räkna men den här från Hermés använder jag varje dag medan jag vilar de andra dofterna. När Ellen var hemma hos mig häromdagen så doftade hon på den här och sa att den ”doftar Daniel” och det gjorde mig glad. Denna är dessutom en unisex doft så både tjejer och killar kan ha den. Fräscht!
P7144798
Hej från badrummet!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *