Jordgubbar är sommar!

Inget och då menar jag inget slår färska svenska jordgubbar en sommarkväll som denna. Helt magiskt.

Jag har haft min kompis Ebba på besök i lägenheten och vi smet faktiskt ner på min innergård och njöt lite av kvällsvärmen (eller vad man nu ska kalla det, någon sol var det ju faktiskt inte nu på kvällen men behagligt varmt var det ändå) med en skål jordgubbar och hade det trevligt tillsammans. Men det regnade lite så vi pep in till mig efter ett tag. Smidigt med innergård ibland man kan tycka. Ebba är en av få vänner som varit hemma hos mig eftersom att jag haft en del att fixa med här hemma så har jag inte heller haft över så mycket folk än. Men det kommer, hon gillade lägenheten och det gör ju mig så glad verkligen.

Nu ska jag laga lite middag här hemma och packa lite inför imorgon då jag åker till Visby. NRJ sänder radio därifrån hela sommaren och såklart ska jag komma och hälsa på och hänga med mina kollegor som är där. Dessutom har jag ett gäng vänner som ska ner och bara ha det mysigt i solen så det blir perfekt.

P7164865P7164861P7164856

One thought on “Jordgubbar är sommar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *