Tid med vänner!

I samarbete med Estrella

Jag vill faktiskt säga att det äntligen känns som sommar nu! Det tog ett tag. Att sitta här i Humlegårdsparken med mina vänner, vara lite ledig och äta chips medan det faktiskt är ganska lugnt i staden såhär i juli månad är verkligen magiskt. Vi bor i världens finaste stad och jag har verkligen lärt mig att uppskatta Stockholm mer på senaste tiden. Så kul att träffa mina kära vänner också, blir så glad när man kan få till spontana träffar! Estrellas nya västkustchips med vitlök, gräslök och chili smakar som en dröm. Jag gillar ju chips och älskar stark mat så den här smaken diggar jag verkligen. Aaah sommar! Äntligen sommar! Njut!

DSC_4224 (1)DSC_4293IMG_4721 (1)DSC_4277 (1)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *