Pappa

Ikväll har vi firat min pappas födelsedag! Han fyller år och vi gick till hans favoritrestaurang Burger And Lobster som från början var mitt vattenhål men som hela min familj nu älskar. Till och med mina syskonbarn som är så små att de knappt ska veta vad en burger eller en lobster är, enligt min mening. Vi bokade samma bord som vi hade förra året på pappas stora dag och hade lika magiskt kul. Efter det åkte jag och mamma och pappa hem till mig och hängde lite i min lägenhet.

Jag har haft en plåtning här hemma idag så jag kommer kunna visa er hur jag bor om bara ett par dagar. Jag flyttade in här i maj månad och har fixat och donat ända sen dess men nu är jag klar. Jag blev klar idag. Det känns så…speciellt på något sätt. Jag längtar efter att få visa upp mitt hem för er. Jag vet att ni är nyfikna så det är klart jag ska göra det. Håll ut vänner, det kommer!

P8164936P8164938

One thought on “Pappa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *