Mitt Drömhouzz

I samarbete med Houzz.se

WEB01TRYCK02WEB23
Jag och min inredare Jesper som ni hittar på @scandinavianhomes
Bord från Furniturebox, lampa från Lamplagret Örebro.

I maj flyttade jag in i en lägenhet som skulle bli mitt drömboende. Jag teamade upp med Houzz.se som gav mig hjälp från Jesper som driver det populära instagramkontot Scandinavian Homes. Jesper har varit mitt bollplank under hela den här processen och hjälpt mig att hitta guldkorn att ha i min lägenhet. Han har så sjukt bra smak. Jag kommer visa upp hela mitt hem på både min instagram och blogg under de kommande dagarna och jag hoppas verkligen att ni kommer gilla det!

Jag är så stolt och glad över att äntligen få leva min dröm och även om det varit långa månader så är jag överlycklig just nu. Vi klarade det! Mycket tack vare Houzz och Jesper som verkligen varit mina stöttepelare under dessa månader och hjälpt mig att utveckla min personliga stil tillsammans med dom och verkligen ta reda på vem jag är och hur jag vill leva. Mitt Drömhouzz. Nu kör vi!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *