Wow-effekten!

I samarbete med Philips TV

Här ser ni min nya TV som jag införskaffat till lägenheten. Jag slog på stort kan man säga men en sån här TV har jag alltid drömt om. Det är en OLED-TV med Ambilight-funktion som jag tycker är så sjukt coolt. Det är också helt unikt för just Philips. Ambilight projicerar samma färg som man ser i rutan på väggen bakom TV apparaten vilket gör att man får en helt annan upplevelse. Jag trodde inte att jag skulle uppskatta det så mycket som jag faktiskt gör nu när den är igång. 55 tum ligger denna på och det är en perfekt storlek. Den är också väldigt tunn och snygg och är som en del av inredningen hemma. Ser fram emot massa myskvällar och häng här hemma med vännerna nu när hösten är på gång…

Läs mer om Ambilight här.

00

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *