A seat at the table

Inlägget innehåller Adlinks.
WEB23
WEB22WEB26
Bord och stolar från Furniturebox.se. Med koden danielparis1 får du 15% på ditt köp (adlink)

Här ser ni mitt kök! Kök och hall går in i varandra lite hos mig men det tycker jag är lite charmigt. Köket är stilrent men ändå ombonat och jag har framme lite prydnadssaker, doftljus och såklart priset för Årets bästa Snapchat som jag vann förra året. Gillar känslan här och tanken av att ha ett inbjudande kök. När jag bodde i huset hos mina föräldrar hade vi två vardagsrum men det slutade alltid med att alla satt i köket och umgicks där. Det gillar jag. Förhoppningsvis kan jag få till samma grej här hemma hos mig. Bänkskivorna i köket kan ni se lite på den här bilden också. De är i trä men jag är sugen på marmor. Får se hur jag gör med det…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *