Event med Rituals

…I veckan var jag och Annica på ett event som Rituals hade i Färgfabriken. Jag har varit där en gång tidigare kom jag på när jag var på väg dit, då gjorde jag en plåtning för ett samarbete jag skulle göra då. Jättefina lokaler och en spännande plats att vara på. Eventet med Rituals var jättefint fixat av Presskontakterna och på plats fick vi en genomgång av Ayurveda-läran och se vilken ”dosha” vi själva var. Lite annorlunda och väldigt kul event. Det var jätteroligt att få träffa alla som var där på plats och få njuta lite av kvällssolen tillsammans. En pangkväll! Det tackar jag för! Efter det åkte jag iväg till mina vänner på Dbrand som också hade ett event och efter det åkte jag hem och sov. En riktig event-dag helt enkelt. Som på den gamla goda tiden för mig =)

Vilken fin lördag vi fått här i Stockholm! Jag firar solen med…tvättstugan! Fast det är skönt. Jag älskar att tvätta och städa och känner mig alltid så himla duktig efteråt. En skön känsla som håller i sig länge.

IMG_1875-1200x800
Genomgång! Sjukt spännande.
IMG_1874-1200x800
Lokalen var utsmyckad med Rituals fina produkter och färska blommor. Älskar blommor!
IMG_1847-1200x800 IMG_1846-1200x800
Ljuvlig mat och frukt!
IMG_1878-1200x800
Jag tog för mig av den goda maten hehe 😉
IMG_1863-2
Mitt snygga sällskap för kvällen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *