Helgerna som varit

_DSC0598_DSC4692
Jag och mina vänner, bilder tagna av Karin Törnblom

Redo att sparka igång en ny vecka! Helt underbart och dagen till ära har vi fått sol också. Nästan så att sommaren gjort comeback? Undra hur många gånger jag ska skriva så den här sommaren. Lever på hoppet. Älskar det! Jag har varit och fotograferat lite fina bilder som kommer upp på instagram inom kort och lunchat med lite kompisar. Nu är jag hemma en kortis och ska städa lite innan jag ska iväg på sensommar grillning.  Jag har haft en supertrevlig helg men känner mig verkligen sugen på måndag idag. Det kan låta konstigt men numera är jag verkligen taggad på vardagarna, mer än helgerna. Kul hur det kan bli ibland, när jag var yngre var det ju verkligen tvärtom om man säger så, haha!

Hoppas ni får en fin dag och kväll!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *