På min vägg!

Om det är något jag verkligen vill stötta så är det svensk konst och i min gamla lägenhet som var mycket mindre än den jag bor i nu hade jag konst på varje vägg. Det var lite mycket kanske men när jag väl blev kär i tavlor och bilder som jag hittade så var jag tvungen att köpa hem dem till mig. Och det är något med foto som fascinerar mig.

Jag har tagit bilder så länge jag kan minnas. Långt innan det fanns instagram och långt innan jag hade en blogg (och jag har ändå bloggat i snart 7 år) just för att jag kan förlora mig själv i bilder i flera timmar. Bara genom att sitta och titta på dem och analysera varenda liten detalj, färg och motiv. Jag älskar det så det kändes inte mer än naturligt att jag skaffade mig lite ny konst i min nya lägenhet för att fira mitt nya liv. De här två tavlorna hänger uppe hos mig nu (bland annat). Jag fascineras varje dag.

TRYCK0409

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *