Sjö & Land

Jag vet att det är ganska mycket bilder på event och liknande nu men jag har oftare med mig kameran när jag är iväg på saker än när jag är hemma och tvättar så att säga och det kanske är lite tråkigt för er att läsa om mina hemmakvällar (och dagar) och att jag är och handlar mat för tredje gången denna vecka eller så. Jag var på Luxe Event som mina vänner Felicia och Jenny styrde upp. En grillning på Sjö & Land med massa överraskningar för alla gäster. Jag hade en grym kväll och är så stolt över vad dessa grymma tjejer har byggt upp. En egen eventfirma! Wow. Det är stort. Heja heja!

IMG_3126
Jag gled in på min cykel! Såklart. Här hade jag packat ner min hjälm i ryggsäcken eftersom att jag var framme.
IMG_3328
Det bjöds på grillat som dessa herrar stod för. Magiskt gott! JD grill & event.
IMG_3473
Till bords!
IMG_3468
Jag satt mellan Jenny Alversjö och Anna Brolin. Väldigt inspirerande kvinnor!
IMG_3615
Min fina vän och kollega Malin. Som jag gillar henne.
IMG_3685
Det fanns en fotoautomat på plats som gick varm. Här har vi Anna och Sibel som gick loss!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *