En mysig helg

Idag har jag hängt med Ellen och hennes syster hela dagen. Det har varit jättekul! Vi har varit på mässa och ätit lunch och haft det väldigt trevligt. Vi har alltid väldigt kul tillsammans. Många skratt och bra stämning. Det behöver man. Jag kom hem precis när regnet öste ner som mest och såklart blev jag dyngsur men det får man nästan bjuda på efter en rolig dag. Efter det har jag varit hemma och tagit det så lugnt här hemma. Läst lite i min bok, ätit chips och glass (alltid båda två!) och bara varit hemma. Det är verkligen mysigt att njuta av egentid i lägenheten när det regnar. Jag älskar det. Livet känns som en film då.

Imorgon ska jag upp tidigt och gå på vintage-marknad! Jag älskar vintage och second hand. Hela iden är briljant. Jag funderade ju på att ha lite som en loppis och ställa ut på marknad förut med massa kläder som jag hade. Men det slutade med att jag skänkte kläderna till behövande istället. Ser fram emot morgondagen! Verkar som att vi blir ett kul gäng som ska gå. Ha en mysig kväll så hörs vi imorgon. Puss!

21557128_10159430761615128_727748957_o
Idag lämnade jag kameran hemma så jag bjuder på en mobilbild istället. Jag och fina Felicia!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *