Ta mig tillbaka till New York!

Trillade över de här bilderna ifrån Central Park och blev alldeles varm i kroppen! Vilka minnen! Vi var ju i New York ett gäng och wow vilken resa. Jag fick uppleva saker och platser som jag bara sett på film och trodde nog aldrig att jag kunde bli så kär i en stad som jag blev i New York City. Jag skulle vilja åka tillbaka snart och vi är ett par kompisar som pratar om att åka så det är inte helt omöjligt. Hoppas! Den staden alltså…Man hinner liksom inte med allt hur mycket man än försöker, det är omöjligt! Och varenda sekund i New York är magisk. Från början till slut. Aaaaah! Måste dit snart igen. Jag bara måste det. See you soon NYC!

NRJiNYC_LinusHallsenius_100NRJiNYC_LinusHallsenius_106NRJiNYC_LinusHallsenius_105

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *