Ute

Jag måste ändå säga att det förvånar mig en aning att det forfarande ”går” att sitta ute på balkongen och mysa med en kompis fast det är september. Det ska ni veta! Visserligen med en filt, tjocktröja och något varmt i koppen men ändå. Höstmys är inte så pjåkigt! Hoppas att ni haft en helt fantastisk kväll! Det har jag. Jag har varit hemma hos en av mina bästa vänner som en gång i tiden var min granne på mitt älskade södermalm. Vi gick till och med förbi min gamla lägenhet och vinkade till den. Jag blir så nostalgisk varje gång jag är tillbaka i mitt gamla bostadsområde och känner en enorm saknad. Jag gör verkligen det! Det är nästan så jag flyttar tillbaka snart, haha! Nästan. God natt!

21706576_10159439452425128_2047501544_o

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *