Hortensia

Efter en lyckad dag idag tänkte jag att jag skulle unna mig att köpa hem färska blommor hem. Jag unnar mig blommor med jämna mellanrum och då är hortensior en riktig favorit hos mig. De doftar fantastiskt gott, är väldigt vackra och håller ganska länge så ”man får mycket blomma för pengarna” så att säga. Idag har jag och Annica varit på pedikyr och sedan mötte jag upp fina Kenza och bästa gänget för att fira Kenzas samarbete med Puma. Så fina grejer och jag var såklart tvungen att shoppa vissa grejer! Så snygga. Efter det blev det tapas till middag. Jag älskar tapas för att hela grejen är så härlig. Massa smårätter som man delar på med sina vänner och vi åt massa goda grönsaker och fisk och en hel del chili ikväll. Så starkt men så himla gott. Älskar stark mat. Även fast jag blir alldeles svettig efter en middag, haha!

Nu ska jag tvätta ansiktet, lägga en fuktmask och sova. Vilken grym dag jag har haft! Tacksam för det. Kärlek.

Skärmavbild 2017-09-20 kl. 22.49.51P9200023

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *