Event med Magnum Pints igår!

I samarbete med Magnum.

Igår fick jag den stora äran att bjuda in mina vänner till ett event med Magnum och deras nya satsning Magnum Pints som är en helt underbar glass. Jag skriver ära för att det här eventet var så grymt fint och snyggt och glassen så god och underbar att det var en ära att få göra det här för mina vänner. Vi var på At Six i deras Vinylrum och under kvällen bjöds det på ljuvlig plockmat, gottis i chokladfontänen, egen bartender och…en spåkvinna! Jag tror jättemycket på sånt och jag ville att mina vänner skulle få prova också och det var verkligen populär. Det blev liksom kö för att träffa henne, haha!

Jag blev så rörd igår på eventet när jag blickade ut över rummet och insåg hur varm jag blev i hjärtat när jag såg mina vänner på plats. Alla var bekväma, hade kul, skrattade, pratade med varandra, åt gott och hade trevligt. Jag var så glad att de alla är i mitt liv på ett eller annat sätt och att alla fungerar så bra ihop och deras glädje gjorde mig överlycklig. Att vi fick göra den här grejen tillsammans! Wow. Magnum är en ikonisk glass som jag ätit sen jag var en liten grabb och den här nya glassen är helt magisk. Ni måste prova den. Ni kommer att älska den. Jag älskar den. Jag äter den just nu när jag skriver det här inlägget, haha! Det är ju fredag trots allt 😉

axlundfoto-16axlundfoto-26axlundfoto-18axlundfoto-23axlundfoto-15
Vinylrummet var helt utsmyckat kvällen till ära. I rummet bredvid satt spåkvinnan som man fick gå till om man ville.
axlundfoto-47axlundfoto-29axlundfoto-48
Chokladfontänen var populär!
axlundfoto-125axlundfoto-123
Väldigt populär!
axlundfoto-87
axlundfoto-92axlundfoto-94
Jag berättade om glassen, visade upp den och ”krossade den” lite genom att trycka på den. När man gör det så frigör man nämligen massa choklad som finns runt glassen i hela burken. Åh alltså! Vilken dröm. Magnum Pints finns i choklad, mandel och vit choklad. Alla tre är lika goda.
axlundfoto-62axlundfoto-207
Kärleken flödade! Jag älskar det.
axlundfoto-101
Handmassage fanns för de som ville. Det var skönt kan jag lova!
axlundfoto-102
Min radiokollega Ola kom tillsammans med sin fina fru Linda. Jag blev så glad att se dom!
axlundfoto-115axlundfoto-114
Mina fina vänner! Tack för att ni är ni och finns i mitt liv.

One thought on “Event med Magnum Pints igår!

  1. Ser ju helt maagiskt ut! Du är så fantastiskt duktig på det du gör
    Sen måste jag bara fråga, vad heter spåkvinnan!? Haha såg Amirs vlogg när han blev spådd och hon var ju helt orimligt duktig! Tror också sjukt starkt på sånt där, så det vore ju helt underbart att prova själv om det finns en möjlighet att göra det!
    Kram! ✨

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *