Pug life

Det som skulle bli lunch på stan blev en hel friluftsdag med den här gulliga lilla varelsen. Vi har busat i parken och gått runt över så gott som hela stan. Det är min kompis hund för den som undrar och jag har ju faktiskt ”lånat” mina vänners hundar ganska mycket på senaste tiden…Jag vet inte riktigt om jag vill skaffa mig en egen liten hund än eftersom att det är ett väldigt stort beslut men då är det ju jättebra att man har vänner med hund som man får busa lite med ibland. Jag älskar djur.

Idag kände jag verkligen att hösten är här på riktigt, det blev väldigt kallt mellan lunch och promenad nämligen. Jag har ju tyckt att det fortfarande är ”sensommar” ute men nu finns det inga ursäkter. Höstjackan på! Mössa likaså! Full fart framåt! Det här kommer bli så bra så.

PA100216PA100225PA100231PA100242

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *