Sweet dreams

Jag får ofta frågan kring vilket som är mitt favoritrum nu när jag bor i en lite större lägenhet än den jag hade innan och allting inte är i samma rum så att säga, haha! Det varierar såklart. När jag växte upp i hus hos mina föräldrar hade vi till exempel två vardagsrum men det slutade alltid med att alla samlades i köket. Där lagades det mat och surrades som aldrig förr och det var aldrig riktigt dags att lämna köket tyckte vi. Här hemma sitter jag ofta och jobbar i mitt kök för att jag är som kreativast där men min favoritplats är utan tvekan sovrummet.

Jag älskar att sova och det är ett lugn som infinner sig inom mig när jag är i mitt sovrum. Dessutom älskar jag färgen på väggarna och det luftiga burspråket vid fönstren och det har jag aldrig haft förut i något annat hem. Sovrummet är min bästa plats i hemmet och det bästa jag vet är att sova. Jag brukar skoja och säga att sova är mitt största fritidsintresse. Det ligger nog lite sanning i det, trots allt.

Och på tal om det…God natt! 😉

WEB07WEB06WEB10WEB18WEB17WEB15WEB16

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *