En ny tatuering!

Voila! Här får ni äntligen se bild på något som jag hållit lite hemligt för er. Min nya tatuering betyder otroligt mycket för mig. Det är en pil som pekar framåt. Den ska påminna mig om vart jag är på väg men också vart jag har kommit. Det sägs att det förflutna är det som formar en och jag håller med till viss del. Men man får aldrig tro att det man varit med om är det som definierar oss som människor. Särskilt om man haft en kämpig period bakom sig. Din framtid kan ändå bli väldigt ljus. Lita på det. Livet vänder när du minst anar det bara du blickar framåt. Den här tatueringen är styrka för mig. Och stolthet. Om det blir riktigt mörkt någon gång ska jag titta på den och påminna mig själv om att inget ska få hålla mig tillbaka. För jag ska framåt. Mot ljuset.

Nu har jag två tatueringar på kroppen, båda väldigt betydelsefulla för mig. Jag trodde aldrig jag ens skulle våga skaffa mig en enda även fast jag verkligen ville och velat tatuera mig i många år. Men jag vågade och det är jag så glad för. Hoppas ni gillar den här också!

IMG_4061IMG_4059

One thought on “En ny tatuering!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *