En bättre vecka…

Jag har haft en skön start på veckan med lite spännande möten och häng med vänner. Nu när det mörknar tidigt om dagarna så försöker jag boka upp så att jag umgås med vänner och familj på kvällarna och kanske tar någon middag eller bara ses och hänger. Idag bjöd jag över Michaela och Julia hem till mig och vi poppade popcorn och kollade Idol. Tjejerna hade missat fredagens avsnitt och umgås man med mig så är det inte riktigt okej att man missar Idol så jag såg till att vi kollade ikapp det här. Sån lyx att kunna bjuda över vänner mitt i veckan på det sättet. Det är jag verkligen tacksam för.

I helgen reser jag till Las Vegas! Jag har nog inte bloggat om det än kom jag på. Intressant för det är nog bland det största som hänt mig på väldigt länge. Jag är fruktansvärt flygrädd och har alltid undvikit att resa långt men de senaste åren har jag bara bestämt mig för att se till att ge fobin på pälsen och göra som jag vill. Det är det som är grejen med rädslor…Man får aldrig låta de begränsa ens liv. Jag kommer ha lägenhetsvakt under tiden som kommer bo i min lägenhet så jag har sett till att tömma garderoben på en del kläder så att det finns plats där och se till att fylla kylen så att han verkligen kommer trivas hos mig. Det är skönt att ha någon här under tiden jag är borta. Som ser till att blommorna får vatten och kärlek och att någon tar posten och så…Det kommer bli grymt. Jag längtar efter att resa bort lite och få se en plats jag aldrig varit på tidigare.

22833454_10159619465995128_1836352224_o22810366_10159619465915128_1555773674_o

Bilder från idag när jag köpte hem blommor till lägenheten =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *