Ring till nån som du tycker om!

Jag har precis ringt till några personer som står mig nära och berättat hur mycket dom betyder för mig. Jag vill utmana dig att göra samma sak. Det kan vara dina föräldrar, en vän, kollega, släkting. Hör av dig och säg några ord från hjärtat. Det känns så himla bra och gör jättemycket för den andra personen. Det är jättefint med sociala medier (som jag älskar!) och så och att man kan se vad alla gör och gilla varandras inlägg men man ska inte underskatta det riktiga ordets påverkan på andra. Det är fint att plocka upp telefonen ibland och säga några väl valda ord.

Låt dina nära och kära veta om att du älskar dom. Det var det jag ville säga med det här inlägget! Kram och god natt.

22227777

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *