Sam

Idag har jag varit på en inspelning där jag fått skådespela. Så himla kul. Jag spelar en kille som heter Sam som är en lite lurig kille för att vara ärlig. Men innerst inne känns det som att han har ett hjärta av guld. Jag gillar verkligen att skådespela och det är kul att jag har fått göra det ganska mycket den senaste tiden. Hoppas på mer av det i framtiden. Drömmen vore ju en roll i Solsidan! Men jag kanske har en liten bit kvar tills jag är där…haha!

Idag fyller min fina Ellen år! Grattis till henne! Åren bara flyger förbi och hon är verkligen en av mina bästa vänner som jag är lycklig över att känna och har känt i så många år. Ellen har bjudit över ett gäng på födelsedagsmys hos henne ikväll så jag ska alldeles strax bege mig till henne när jag jobbat klart här hemma. Ser fram emot det. Det kommer bli en härlig tisdag!

DSC_6017DSC_6003DSC_6023
Bilderna har inget med inlägget att göra. Mest att jag blir glad av dom. En bättre brunch med fina Hanna!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *