Min fina kaktus!

I samarbete med Artflowers.se

Jag har länge känt att det saknas något i min lägenhet men inte riktigt kunna sätta fingret på det. Min kompis Michaela tipsade mig då om att jag borde ha en växt här hemma, närmare bestämt en kaktus. Jag har ju en del snittblommor och så men de få krukväxterna jag haft har tyvärr inte levt så länge och jag har blivit lite ledsen alla gånger jag fått slänga dem så jag hittade en butik på nätet som gör extremt naturtrogna fuskväxter som ser väldigt levande ut. Butiken heter ArtFlowers och de har hur mycket fina växter som helst. Kaktusen är 90 cm lång och helt fantastisk. Den ser ut som en riktig och kommer hålla livet ut. Det gillar jag! Jag är så glad över denna goding och den lyser verkligen upp hela mitt vardagsrum. Helt perfekt.

Ni kan spana in hela ArtFlowers grymma utbud genom att klicka här

23548426_10159701483745128_509060826_n

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *