Bästa helgen i Helsinki!

Jag har haft världens roligaste helg med världens bästa gäng i Helsingfors. Vi var där tillsammans med bästa teamet på Nelly.com och hade så sjukt kul tillsammans. Bodde på fint hotell, åt goda middagar, dansade natten lång och skapade minnen tillsammans. Är verkligen glad över att jag åkte och fick möjligheten att göra det. Kul att få vara i Finland också, vi är ju trots allt grannar men det känns som att man är där för sällan.

Idag har jag haft en inspelning från tidiga morgonen och det kommer ni få se mer av i helgen. Mer om det i nästa inlägg men jag kan ge er en liten ledtråd och det är att jag har fått göra något som jag drömt om att få göra hela livet idag! Väldigt kul. Helt klart en bättre måndag om man säger så =)

Skärmavbild 2017-11-20 kl. 21.38.53

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *