Den första snön

Jag vet att jag ofta brukar säga att jag gärna har en ”grön jul” och inte är så mycket för snö överlag. Men det är ändå något som händer med mig varje år när den första snön faller. Det är magiskt och det är lite som att jag glömmer hur mycket jag faktiskt tycker om snö innerst inne. Idag fick jag julkänsla på riktigt och det var inte en dag för tidigt om ni frågar mig. Julafton är ju faktiskt runt hörnet, trots allt.

Tycker den här dagen var väldigt fin och jag älskar Stockholm på vintern. Jag är så redo för mysiga hemmakvällar med filtar, gosiga tröjor, varm choklad och julgodis. Äntligen snö!

PB220574PB220573PB220578PB220587

One thought on “Den första snön

 1. Ja. Efter flera års skrivande här på Spotlife så säger jag hejdå. I alla fall för en tid.

  Åtta timmar om dagen, fem dagar i veckan, producerar jag text. Och jag älskar det! Jag verkligen älskar mitt jobb och är oändligt tacksam över att jag har fått bli del av ett helt fantastiskt gäng. Men det finns liksom ingen kreativitet kvar när jag kommer hem. Bloggen känns mer som ett måste och ett tvång snarare än något lockande. Och så ska det inte kännas. När en hobby slutar vara rolig är det dags att sluta. Jag behöver en paus.

  Och det är precis vad jag inleder ikväll. Alldeles precis nu. En paus. Kanske börjar jag blogga igen någon gång. Kanske startar jag en helt ny blogg när vi flyttat in i vårt hus. Kanske.. Kanske inte…

  Tack för de här åren. Tack för era kommentarer och mail. Tack för att ni har varit med mig. Tack för att ni har peppat mig, kritiserat mig och kommit med önskemål. Ni har hållit igång bloggen lika mycket som jag. Ni är bäst! Superbäst!

  Varma hälsningar,
  Johanna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *