Redo!

Ikväll ska jag göra ett roligt konferencierjobb som jag ser mycket fram emot! Jag gör det tillsammans med en tjej som heter Gabriella och vi har suttit tillsammans ett par gånger och skrivit manus och alla skämten och så vidare. Väldigt kul! Jag ska duscha nu och sedan sätta mig på tunnelbanan till lokalen där vi ska vara. Den är väldigt pampig och fin så det känns ärofyllt att få göra detta. Vi kommer vara på plats från väldigt tidigt och repetera manuset, bli sminkade och fixade och vara på plats helt enkelt. Älskar när man har god tid på sig, ingen gillar ju att stressa.

Jag tror det kommer bli en väldigt rolig kväll och något som är extra kul för mig är att jag kommer ha en del vänner i publiken också.  Och en hel del människor i branschen som jag verkligen beundrar. Im ready!

23846193_10159747072130128_437149092_n

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *