Titta på Drömpyramiden på TV4 ikväll!

Nu ska jag få äntligen berätta för er vilken rolig inspelning jag var och gjorde i veckan med goa gänget på Postkodlotteriet! Alltså jag har ju typ vuxit upp till det programmet och drömt att någon dag få knacka på dörren hos massa härliga människor och ge dem vinster i form av pengar, bilar och allt möjligt. Man tror ju aldrig att man ska få göra det själv i vuxen ålder. Det skulle jag aldrig ens våga drömma om! Det känns så fint på alla sätt som finns att göra en sån här grej och när jag faktiskt fick chansen att göra det tvekade jag inte en sekund! Jag hade världens roligaste inspelning med så mycket känslor som bubblade upp i min kropp när man fick göra människor så glada och det var verkligen ett minne för livet. Jag kommer bära med mig det för all framtid.

Håll utkik i Postkods sociala medier under dagen och så kommer ni också få se lite av min dag i Drömpyramiden ikväll klockan 19:30 i TV4. Så det får ni gärna titta på. Jag hade så kul! Hoppas verkligen att jag får göra detta flera gånger i framtiden. Det vore så kul verkligen!

23960901_10159751268765128_1672573281_o

Bjuder på en bild från inspelningen! Mitt fina Postkod-team som tagit bilden =)

One thought on “Titta på Drömpyramiden på TV4 ikväll!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *