Ännu en vacker dag i Paris!

Vädret här är lite upp och ner men det känns lite som vår ändå i här i Paris. Vi strosar omkring, äter gott och fikar på varenda litet café vi ser känns det som. Allting känns som ett vykort här och jag har verkligen tagit så mycket bilder att jag knappt vet vad jag ska göra av alla kort. Så underbart.

Idag ska vi åka ut till ett outlet utanför Paris där de säljer massa kläder till en bråkdel av vad det kostar här i stan. Vi bor verkligen mitt i smeten och alla designbutiker ligger ett stenkast bort. Kul att se såklart men det skulle vara kul att kanske shoppa med sig något hem och då känns det som att det kan vara en bra idé att åka till outlet och kolla läget. Vi tänkte ta tunnelbanan dit också. Älskar att åka kommunalt i alla länder jag åker till. Det känns så härligt turistigt på något sätt.

PB280096-987x1200PB280202

We love Paris!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *