Paris by night!

Ikväll är vår sista kväll här i Paris! Det har varit så skönt att få vara här, gå runt och mysa och bara ha det trevligt. Jag älskar att leva turist-livet och känner väl alltid att man lever lite extra när man är utomlands och idag fick vi både lite regn och en hel del sol.

Ikväll har vi ätit middag på ett ställe som heter Ferdi som är känt för sina hamburgare. Tydligen så åker Beyonce alltid dit när hon är i Paris för just samma burgare som vi åt. Den var god och vi var såklart tvungna att ta pommes frites till, eller som det faktiskt heter här – french fries – bokstavligt talat! Restaurangen rymmer bara 30 personer och från början så fick vi inte plats där eftersom att det är väntelista men vi fick ett sms samma dag att de löst sig så vi hoppade in i en taxi direkt. Lite kul! Nu är vi hemma och ska lägga ansiktsmask och mysa lite framför en serie. Älskar Paris. Vilken stad!

24271177_10159773812870128_1103201573_oIMG-0995-1097x1200

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *