Vi tog oss till Paris

I samarbete med Airtours.

04a742eb-27b3-4d8b-ac8b-bb6beb23b622

I förra veckan åkte jag och min fina vän Annica till Paris i ett par dagar tillsammans med Airtours. Vi har både varit där innan men aldrig tillsammans så vi tyckte det skulle vara kul att göra den resan ihop. Det som följde var flera dagar av skratt, goda middagar, massa promenader i vackra och kyliga Paris och så lite shopping. Det var jättekul att komma bort lite och byta miljö tyckte vi båda. Vi bodde på ett hotell som heter Melia Hotel och ligger verkligen mitt i smeten i Paris. Supermysig miljö, jättefina rum, trevlig personal, underbar frukost och det bästa – en godisbuffé i receptionen! Svårslaget.

Vi flög dit med SAS och det tog lite över 2 timmar. Väldigt smidigt. Läs mer om att boka resor via AirTours till Paris genom att klicka här (länk). En rolig sak är att vi träffade min kompis Ebba på flighten hem som var flygvärdinna på vårt flyg! Så otroligt rolig överraskning. Jag minns liksom när hon påbörjade sin utbildning och nu träffar jag henne på flygplan som jag ska åka med. Tiden flyger iväg. Bokstavligt talat.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *