Torra läppar?

I samarbete med Carmex.

Sen jag var tonåring har jag använt ett och samma läppbalsam som jag så gott som alltid kommit tillbaka till från Carmex. Det här inlägget skriver jag i samarbete med dem och det känns ju jättekul eftersom jag gillar dem så mycket. Deras läppbalsam finns både i tuber och stift men jag älskar burken mest. Av alla läppbalsam som jag haft så blir inte läpparna ”beroende” av Carmex så det räcker med att man smörjer in sig någon gång om dagen bara, inte mer. Den doftar fräscht och svalkar av mint på läppen så den känns superfräsch på. Jag rekommenderar det starkt. En burk kostar oftast under 40 kronor på tillexempel Apoteket och Åhléns.

Carmex har också en hemsida där man kan läsa mer om alla deras produkter HÄR

24883089_10159804420660128_1086801387_o
En bättre fika i Paris! Eftersom att det var kyligt i Paris och faktiskt var kallare än i Sverige hade jag alltid med mig en burk Carmex i fickan när vi turistade i stan. Att jag matchar burken med mina kläder är en helt annan femma, haha!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *