Julstök!

Jag är hemma hos min kompis Joakim och vi kände både att det var dags att komma i julstämning så vi satte igång med lite bakning helt enkelt. Det blev lussekatter. Så himla ljuvligt. Lussekatter är det bästa som finns. Vi gjorde några ”klassiska” med russin och några utan russin. Personligen så gillar jag de utan russin mest men det är klart att båda varianterna slinker ner. Lite julmusik på det och så är vi hemma. Julen 2017, vi är redo!

Idag har jag gjort en intervju + plåtning för en tidning som jag tycker väldigt mycket om. Det kommer ut snart och jag längtar efter att få visa er alla coola bilder! Nu ska vi fortsätta med bakningen, ville bara flika in här och säga hej! Hoppas ni kommit i julstämning. Nu är det inte många dagar kvar <3

25286864_10159830721830128_1785184390_n

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *