Så himla häftigt

Titta vilken otroligt fin teckning jag fått! Så otroligt fin i färger och rik på detaljer. Wow.

Jag har fått denna bild av en grym tjej som heter Johanna Dorm och är en helt grym illustratör. Jag är väldigt imponerad. Det blev nästan finare än mitt verkliga jag kan jag tycka. Skämt åsido. Om det är någon talang jag önskar att jag hade så skulle det nog vara att kunna rita och teckna riktigt fint. Det känns så kreativt på något sätt och det skulle vara kul att till exempel rita av mina familjemedlemmar i något skede i livet eller kanske mina syskonbarn nu när de är så små och gulliga. Oh well, man kan inte vara bäst på allt här i livet, haha! Men den här var verkligen så himla fin. Hatten av Johanna!

IMG_4197

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *