Tryggt och skönt!

I samarbete med Bygghemma.se

Som ni kanske har märkt har jag blivit väldigt intresserad av inredning och hemmafix sedan jag flyttade till en större lägenhet. Min etta var jättebra men mitt intresse tog fart på riktigt när jag flyttade till en tvåa eftersom att jag fick mer att inreda och mer att fixa här hemma. Något som är viktigt för mig är min ytterdörr. Superviktigt verkligen. För att jag ska känna mig trygg och det är ju det viktigaste för mig.

Ni som har följt mig länge vet också att jag faktiskt haft lite problem med just trygghet i de olika lägenheterna som jag bott i över åren. Säkerheten i min nya lägenhet är starkare än någonsin. Hela min byggnad är kamera övervakad (med larm) och vi har stabila och trygga ytterdörrar i hela fastigheten. Jag skriver det här inlägget i samarbete med Bygghemma där jag faktiskt handlat en hel del av det som finns i mitt hem men jag gör det också för att de har ett stort urval av just trygga och stabila ytterdörrar och jag ville tipsa om det. De funkar för båda lägenheter och hus och är extremt prisvärda jämfört med andra hemsidor och företag.

25353544_10159834419900128_1805984310_o

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *