Middagen igår =)

Igår var vi bjudna på middag för en lansering som jag var otroligt nyfiken på, nämligen Melanin Boxes. Skönhetsprodukter i en box anpassade för mer än bara en hudton och hudtyp. Så himla viktig och bra grej. Jag var där med Annica och på plats träffade jag jättemånga bekanta ansikten så till slut blev vi ett litet gäng som hängde tillsammans. Sånt är så mysigt. Vi bjöds på god afrikansk mat och godisbuffe (!) till efterrätt. Barnsligt gott. Jag älskade de sura godisarna mest. Surt godis är det bästa jag vet.

Men lite mer om lanseringen nu. Ofta när man beställer hem produkter eller bläddrar i tidningar och får gratisprover på foundations eller färgade krämer så man får testa färger och produkter som är anpassade till en viss specifik typ av hud. Men Sverige och världen ser annorlunda ut idag och just därför tycker jag att det är så bra att Melanin Boxes finns, för alla människor. Det är kul att känna sig sedd. Särskilt med tanke på att beauty är ett av mina största intressen.

FotoKatriinaMäkinen-4691
Härliga vänner och bekanta som förgyller ens dagar. Min gröna skjorta kommer från Cubus.
FotoKatriinaMäkinen-4665
Melanin boxes!
FotoKatriinaMäkinen-4702FotoKatriinaMäkinen-4761
In action! Man älskar ju att äta. Det är sen gammalt.
FotoKatriinaMäkinen-4662
I love this!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *