Min spellista!

I samarbete med Flygbussarna Door to Gate.

Som ni kanske märkt här i bloggen så har jag varit ganska mycket på resande fot på senaste. Det är ganska ovanligt för att vara jag men att resa är faktiskt mycket roligare än jag trott. Iallafall som vuxen. Det finns två saker jag inte kan vara utan när jag ska resa. Det går bara inte! Det är min kudde och min musik. Egentligen kan jag inte göra någonting utan musik i öronen men just kombinationen kudde och musik gör att jag känner mig som hemma vart jag än är. Jag har gjort en egen spellista med mina bästa låtar just nu som ni kan lyssna på! Kanske om ni också ska resa iväg någonstans.

Jag har använt mig av Door to Gate de senaste gånger som jag behövt ta mig till och från flygplatsen. Det smidiga är att Door to Gate hämtar dig hemma som en vanlig taxi och kör dig hela vägen till gaten. Det fiffiga är att det är billigare än att åka taxi och ibland åker man med andra personer så att resan dessutom är bättre för miljön. Dessutom är det kul att alla i bilen har resfeber tillsammans. Om ni vill lyssna på min spellista så kan ni klicka här (länk). Jag bjuder på en salig blandning av riktigt grymma låtar från bland annat Zara Larsson, Britney Spears, Daniel Adams Ray, Veronica Maggio och många fler.

Ps. Min absoluta favoritlåt som varit min favorit sen jag var elva år finns också i listan. Men vilken det är får ni lista ut själva 😉

Listan hittar ni HÄR

Skärmavbild 2017-12-17 kl. 11.05.37

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *