Tillsammans mot Cancer

Igår var jag på Tillsammans Mot Cancer-galan som bästa Tide och Bengt ledde. Jag går varje år för att jag verkligen tycker det är viktigt att gå och kämpar alltid mot tårarna in i det sista under kvällen. Galan är otroligt fin och viktig och jag inser mer än någonsin att kampen mot cancern verkligen är allas. Cancerforskningen får inget statligt medel så det är upp till var och en och se till att den får fortsätta. För att det ska bli så behövs det pengar och igår var vi många som tog upp telefonen och skänkte pengar. Jag är så tacksam för det. Alla är påverkade av cancer på ett eller annat sätt (tyvärr!) och det ultimata är om vi snart hittar ett botemedlet så att alla kan få leva livet till max utan att behöva oroa sig. Tack Cancerfonden för allt ni gör. Lets beat it together!

26771958_10159952031915128_642135283_o

Jag satt precis bakom vår statsminister Stefan Löfven. Så jag tog en bild och skickade till mamma och pappa! Och la upp på instagram såklart. Bilden är tagen av Herman Caroan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *