Älskade vardag

Ibland kan jag kolla tillbaka i mina sociala medier och tycka att det är lite väl mycket ”uppstyrt” med events och middagar och kompisar och så vidare. Men som de flesta vet så är ju sociala medier numera bara en liten del av ens faktiska liv och inte alltid en korrekt spegling. Jag glömmer till exempel ofta bort att ta bilder i min vardag och tänker att det inte är så kul att se kanske men det är det ju. Jag tycker att det är väldigt kul att se så jag tog två väldigt ospontana bilder när jag var och sprang ärenden häromdagen och köpte inredning och tvättmedel och mat. Ganska uppstyrt som sagt men mer för att skapa lite balans här i bloggen. Det är viktigt.

Jag ska börja visa upp lite ”mer vardag” också, jag tycker jag är ganska bra på att göra det på min instagram-story men även här på bloggen. Det får bli ett nyårslöfte inför 2018!


Min jacka saknade sina kompisar så jag gled in på badrumsavdelningen och och satte mig vid mattorna. Fick någon kommentar om den här jackan på instagram också. Det är inte en pälsjacka utan en teddy-jacka gjord på bomull.

…Körde en gammal hederlig fashion-pose utanför Rusta också, haha!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *