Att unna sig!

Om det är något jag älskar att göra så är det att unna mig. Det kan handla om att unna mig ett klädesplagg, sovmorgon, tid för mig själv eller en massage. Det är viktigt att inte glömma bort sig själv. Särskilt för mig där en stor del av mitt jobb handlar om att ”ge” mycket av mig själv till andra för att till exempel underhålla eller så. Något som jag, Antonia och Sara ofta gör är ses och äta middag tillsammans.

Sist var vi hemma hos mig och hade en riktig helkväll med mat, spel och film och i helgen så bjöd Sara ut oss på vegetariska hamburgare och extra allt. Jag tror vi tog in varenda liten grej på den där menyn och till efterrätt provade vi olika milkshakes och en chokladkaka som jag tänker på än idag…Så himla gott. Mat är verkligen livet. Ser fram emot nästa middags-häng med det här gänget!Älskar vego! Den här hamburgaren var en svamp och helt fantastisk!

Jag och Antonia =)

aaaah my god!

One thought on “Att unna sig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *