Guldbaggen 2018

Igår var det dags för Guldbaggen i Sverige och det var mitt första år på plats så det var otroligt kul och hedrande. Jag var så otroligt glad att få uppleva allt på plats. Jag älskar svensk film och vill verkligen göra allt jag kan för att stötta och just Guldbaggen har jag sett på TV i alla år så det var surrealistiskt att vara på Cirkus och se showen live. Jag grät faktiskt en skvätt när mina favoriter fick pris. Såg också att min outfit fick hela fyra getingar i dagens Expressen! Himla roligt verkligen. Kavajen kommer från River Island och är en riktig favorit. Jag återanvände min nyårsoutfit i sin helhet så det var skoj att den fick lite uppskattning tycker jag. Innan galan var vi uppe på Martina Haags rum och drack lite bubbel och hängde. Hon är en rolig och generös människa som gjorde väldigt starkt intryck på mig. Det var skoj att få vimla med folk man kanske inte annars träffar så ofta. I mitt fall gäller det främst skådisar och regissörer. Hoppas på mer sånt i framtiden =)

Kvällen var helt magisk! Jag skippade efterfesten och sov på hotell med Annica istället. På morgonen blev det hotellfrukost och lite annat mys. Efter det hade jag tre roliga möten på raken som gick väldigt bra. Längtar efter att få berätta allt för er. Det kommer jag få göra snart…


Häng hos Martina med magiska människor!

Tog en liten bild i fönstret =)

På röda mattan!
Hamnade bredvid Thomas och Clara där vi såg galan från väldigt bra platser. Tusen tack för en rolig kväll Guldbaggen! Ses igen nästa år.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *