Alltid extra dressing…

Igår hade jag en väldigt fin dag som började med ett lunchmöte inför ett roligt jobb jag ska göra i nästa vecka och slutade med ett event som mina vänner på Lets Face It hade med cirkustema. Så rolig grej! På plats fanns sockervadd, godis, fotomaskiner och kul folk. Supermysigt och så himla fint fixat. Tummen upp för det. Innan det var jag och lämnade tillbaka min Ellegalan outfit som jag fick låna kvällen till ära. Den har legat här hemma och tagit upp ganska mycket plats sen galan (ni som till exempel satt min jacka förstår vad jag menar) så det var bra att få gjort tyckte jag.

Nu ska jag klicka ner datorn och möta upp min kompis Julia för en fika. Mys!


Lunch! Beställer alltid minst en extra dressing till min sallad. Alltid! Haha!<3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *