Stark!

När jag vaknade imorse kände jag mig lite tung i huvudet. Jag var iväg och fotograferade en kampanj jag ska göra och när jag jobbade var det som att jag inte kände något alls men nu när jag varit hemma i någon timme känner jag mig verkligen ordentligt omskakad. Jag har helt enkelt blivit lite förkyld. Det är lätt hänt nu när det blivit riktigt kallt utomhus så det gäller att klä på sig ordentligt.

Så nu har jag kokat ihop lite olika botemedel här hemma. Jag försöker undvika huvudvärkstabletter och sådant in i det sista och satsar på den naturliga vägen istället så jag tänkte dricka mig frisk. Jag gillar ju verkligen ingefära så jag har rivit ner massa färsk ingefära tillsammans med chili, citron, honung och hett vatten. Ska låta det svalna lite nu också. Ska nog se till att detta blir en trevlig helg ändå ska ni se! Puss på er!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *